Wat doet ieder Ambachtslid? Ontdek het via B&B Vol Liefde!

22-8-2024

Bij Ambacht Media draait alles om creativiteit, vakmanschap en teamwork. Maar wat doet ieder van ons nou precies? Om dat uit te leggen, hebben we een leuke twist bedacht: we koppelen ieder teamlid aan een personage uit de populaire tv-programma B&B Vol Liefde! Door deze koppelingen ontstaan er te gekke samenwerkingen die laten zien wat wij bij Ambacht Media voor je kunnen betekenen.

Laten we beginnen!
 

Arend & Mike
Vakgebied: Websites & Design
Mike heeft zijn surfparadijs in Catalonië, en Arend is dé man om die vibe online vast te leggen. Terwijl Mike de golven bedwingt, zorgt Arend ervoor dat zijn website net zo soepel en stijlvol is als Mike zelf. En ja, Arend geeft zelfs Mike's surfhond Kaos zijn eigen pagina, want bij ons krijgt zelfs je viervoeter de aandacht die hij verdient! 

Arend@ambachtmedia.nl


 

Luca & Mirjam
Vakgebied: Video & Drukwerk Design
Mirjam runt een safari lodge in Zuid-Afrika, maar Luca vangt de magie op video. Terwijl hij door de wildernis filmt, geeft hij Mirjam’s lodge de wilde uitstraling die het verdient. En als ze hem vraagt of hij de Big Five op camera kan krijgen, is Luca er als de kippen bij! 

Luca@ambachtmedia.nl


 

Petra & Noor
Vakgebied: Social Media Marketing
Noor had misschien pech in de liefde, maar Petra zorgt ervoor dat ze online wint! Als Noor nog met een traan haar koffers inpakt, tovert Petra die tranen om in duizenden likes en shares. Wie zegt dat een tranendal geen goede marketing kan zijn? 

Petra@ambachtmedia.nl

Jan Willem & Albert
Vakgebied: Tekstschrijven & SEO
Albert is dol op alles wat met geschiedenis te maken heeft, maar zijn verhalen springen van de hak op de tak. Jan Willem brengt structuur in dat kasteel van gedachten en zorgt ervoor dat Albert's verhalen net zo indrukwekkend zijn als zijn Catalaanse kasteel. 

Info@ambachtmedia.nl

Nadine & Robert Jan
Vakgebied: Social Media Marketing
In de ruige Schotse hooglanden voelt Robert Jan zich thuis, en Nadine helpt hem die gastvrijheid online te delen. Ze weet precies hoe ze zijn avontuur moet vastleggen en delen. En hoewel ze liever social media posts maakt dan kilts draagt, tilt ze Robert Jan’s verhaal naar nieuwe hoogten! 

Nadine@ambachtmedia.nl

Menno & Anja
Vakgebied: Website Development
Anja’s B&B in Frankrijk is een oase van rust, maar samen met Menno bouwt ze een website die net zo rustiek is als charmant. Ze lachen samen, maken grapjes, en ondertussen knalt Menno een strakke website in elkaar die perfect aansluit bij Anja's relaxte vibe. 

Menno@ambachtmedia.nl

Simone & Thijz
Vakgebied: Google Ads & Social Media Ads
Thijz is de kunstenaar, maar Simone is degene die zijn creaties op Google groot maakt. Terwijl Thijz schildert, schildert Simone met data. Samen zorgen ze ervoor dat Thijz’s werk niet alleen in Frankrijk te zien is, maar wereldwijd! 

Simone@ambachtmedia.nl

Ciska & Joop
Vakgebied: Social Media Marketing & Duizendpoot
Joop perfectioneert zijn koffie in zijn B&B, en Ciska zorgt ervoor dat zijn koffieverhalen viral gaan. Haar veelzijdigheid maakt van elke espresso een hit op social media. Of het nu gaat om een viral post of een project dat vlekkeloos moet verlopen, Ciska is er klaar voor! 

Ciska@ambachtmedia.nl
0620606557

Niels & Iris
Vakgebied: Design, Drukwerk & Website Development
Iris houdt van alles wat blauw is, van de zee tot de lucht boven haar Griekse villa. Niels vertaalt die liefde in een website die net zo blauw is als het uitzicht, zodat iedereen direct zijn koffers wil pakken en naar Griekenland wil vertrekken. Blauw is het nieuwe goud bij Niels! 

Niels@ambachtmedia.nl


Bjorn & Arno
Vakgebied: Website Development
Arno is druk in de weer met het opknappen van zijn oude boerderijtje, terwijl Bjorn achter de schermen een fantastische website bouwt, zodat iedereen alvast kan zien wat er komen gaat. Samen vormen ze het ultieme bouw- en techteam: Arno verbouwt met zijn handen, en Bjorn bouwt met zijn code!

Bjorn@ambachtmedia.nl
 

 

Bij Ambacht Media in Leek zijn we er om jou te helpen met alles wat je nodig hebt. Of je nu een ondernemer bent die een gloednieuwe website wil, een restaurant dat een handig reserveringssysteem zoekt, of een bedrijf dat zijn marketing een boost wil geven, wij hebben de juiste oplossingen voor je.

Ontdek hier alles wat we voor je kunnen doen!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer