Succesvolle Badeendenrace in Leek

11-7-2024

"Meer dan enthousiast en ontzettend dankbaar voor jullie inzet en de samenwerking" - dit waren de enthousiaste woorden van Henk namens de Lions Club Westerkwartier na de allereerste badeendenrace in Leek. "Deze unieke en ludieke activiteit werd een groot succes, mede dankzij de inzet van Ambacht Media."

We zijn trots op onze bijdrage aan dit bijzondere evenement. Wij verzorgden zowel de sociale media als de website, die volledig aansloten op de huisstijl van Lions Club Westerkwartier. Met een eenvoudig en toegankelijk systeem konden deelnemers hun 'eendje' kopen, wat zorgde voor een grote betrokkenheid en deelname.

Onze aanpak
Onze strategie was erop gericht om de badeendenrace op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. We maakten gebruik van social media om de activiteit te promoten en de sponsoren in de spotlight te zetten. Henk van Lions Club Westerkwartier zei hierover: "Jullie hebben ons enorm geholpen om de aandacht te genereren die deze activiteit verdiende en jullie hebben op een ludieke manier de sponsoren in beeld gebracht. Geweldig hoe jullie dit hebben gedaan. Elke sponsor kreeg de nodige aandacht en bij diverse sponsoren zijn jullie met een badeend langs geweest om een foto te maken. Geweldig! Dit kregen we als Lions Club ook als positieve feedback terug van de sponsoren. Dat ze een keer echt in de spotlight werden gezet!"

Het resultaat
Binnen enkele weken werden er meer dan 3000 badeenden verkocht. En er was vraag naar meer! De enthousiaste deelnemers maakten kans op fantastische prijzen die gesponsord werden door lokale ondernemers. Deze betrokkenheid maakte het evenement nog specialer en hielp bij het inzamelen van geld voor diverse goede doelen.

Henk vertelt: "Door dit enorme succes zijn we bij de Lions Club vastbesloten: in 2025 zijn we terug! We hebben geleerd van de eerste editie, dus het kan alleen maar beter worden. We kijken ernaar uit om opnieuw samen te werken met Ambacht Media en andere betrokkenen om van de volgende badeendenrace een nog groter succes te maken!"

Erkenning voor teamwerk en inzet

Onze stagiaire Christel kreeg een bedankje voor haar geweldige werk op social media, wat onderdeel was van haar project. Menno werd ook bedankt voor zijn inzet voor de website. En de rest van het team werd verrast met een dinerbon van Norgerhout. Dit laat zien hoe dankbaar Lions Club Westerkwartier is en hoe zij onze inzet waarderen.
 

Bekijk de website van de badeendenrace voor meer informatie badeendenraceleek.nl


De volgende activiteit waar wij aan mogen werken samen met de Lions Club staat alweer op de agenda!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer