Social media, Google-campagnes en website-onderhoud gaan niet met vakantie.

11-7-2024

Het is bijna zover - die langverwachte vakantieperiode! Bij Ambacht Media begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te ontspannen en te genieten van je welverdiende rust. Maar we begrijpen ook dat jouw bedrijf blijft doordraaien, zelfs wanneer jij even weg bent.

Altijd beschikbaar

Of je nu geniet van zon en zee, wandelt in de bergen of gewoon thuis bent, ons team staat altijd voor je klaar. We wisselen elkaar af binnen het team, zodat er altijd iemand beschikbaar is om vragen te beantwoorden, jouw sociale media te beheren, Google-campagnes te monitoren en je website up-to-date te houden. Jouw online aanwezigheid neemt geen pauze, en dat geldt ook voor onze ondersteuning!

Zomerse kansen benutten

De zomer biedt volop mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Mensen blijven verbonden via hun telefoon, waar ze ook zijn, en wij weten precies hoe we daarop kunnen inspelen. Onze agenda staat vol met nieuwe plannen, want stilzitten is geen optie.

We starten deze zomer met een aantal nieuwe social media klanten. Door rustig te beginnen tijdens deze periode kunnen we ons voorbereiden om vol gas te geven zodra iedereen weer in het dagelijkse ritme is beland. Daarnaast zijn we druk bezig met de opbouw van diverse evenementen die gepland staan voor het najaar. Deze zomer is niet alleen een tijd van ontspanning, maar ook van voorbereiding voor wat komen gaat.

Blijf hoog in Google

Natuurlijk wil je dat jouw bedrijf ook tijdens de zomermaanden bovenaan blijft staan in Google. Mensen blijven zoeken naar producten en diensten die passen bij hun zomerse levensstijl, en wij zorgen ervoor dat jouw vindbaarheid optimaal blijft. Geniet dus gerust van je cocktail, wetende dat jouw bedrijf goed zichtbaar blijft voor potentiële klanten.

Nieuwe websites en creatieve projecten

De zomer is ook het perfecte moment voor vernieuwing. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites die klaarstaan om gelanceerd te worden zodra je terug bent. Stel je voor: bij terugkomst, vol positieve energie, kun je direct jouw nieuwe online aanwins delent

Vrolijke zomerse beelden

Zomerse tijden roepen om vrolijke beelden! Dit is het perfecte moment om mooie foto's of een bedrijfsvideo te maken van jouw team. Zulke beelden kunnen goed gebruikt worden voor zonnige groeten aan je klanten of als bedankje voor hun loyaliteit. Foto's en video's van jouw bedrijf spelen ook een belangrijke rol bij het aantrekken van nieuw personeel of potentiele klanten.


Ontspan en geniet van je vakantie, wij zorgen voor de rest!

 

Ontdek hier wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer