Luca gaat voor jou de lucht in

8-10-2024

Terwijl Luca met beide benen op de grond blijft (geen risico op hoogtevrees hier!), zorgt onze drone ervoor dat we jouw bedrijf of product vanuit de lucht kunnen vastleggen. Dit geeft een geweldige nieuwe kijk op alles wat je te bieden hebt!

Waarom kiezen voor dronebeelden?

Dronebeelden zijn niet alleen gaaf om te zien, ze zijn ook heel effectief. Of je nu een feestdagenvideo wilt maken, een promotiecampagne wilt opzetten of een nieuw product of evenement wilt aankondigen, luchtbeelden maken je boodschap nog krachtiger. Met onze drone kunnen we prachtige beelden maken van je team in actie, mooie natuurbeelden of een schitterend overzicht van je bedrijfspand.

Wat bieden we aan?

Bij Ambacht Media hebben we een aantal mogelijkheden om jouw bedrijf in beeld te brengen:

  1. Bedrijfsvideo: Wil je jouw merk laten zien? Een bedrijfsvideo helpt om je verhaal duidelijk en aantrekkelijk over te brengen.

  2. Promovideo: Zet je producten of diensten in de schijnwerpers! Deze video's zijn perfect om klanten te laten zien wat je te bieden hebt.

  3. Aftermovie: Heb je een speciaal evenement gehad? Met een aftermovie kunnen we de leukste momenten en de sfeer vastleggen, zodat je deze herinneringen kunt delen.

  4. Referentievideo: Laat je medewerkers of klanten aan het woord! Wij helpen je om hun ervaringen op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen.

  5. Fotografie: We maken ook professionele foto's van je team, je bedrijfslocatie of je producten, zodat je altijd een sterke indruk maakt.

Mediapakket of videopakket

Wij begrijpen we dat je soms een compleet pakket aan beeldmateriaal nodig hebt. Daarom bieden we een mediapakket of videopakket aan, zodat je altijd de juiste content hebt voor al je marketingbehoeften.

Klaar om te vliegen?

Wil je jouw bedrijf op een unieke manier in beeld brengen? Neem dan snel een kijkje op onze dronepagina en ontdek wat we voor je kunnen doen! Wij staan klaar om je te helpen met het maken van mooie video's en foto's die jouw verhaal op een duidelijke en aantrekkelijke manier vertellen.


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer