Dag van de Baas

16-10-2024

Vandaag is het Dag van de Baas! Veel werkgevers krijgen kaarten, cadeaubonnen of bloemen… (we wachten nog even af). Maar eerlijk gezegd voelt zo’n dag niet echt als “ons ding.” Bij Ambacht Media werken we niet met een hiërarchie van bazen en medewerkers. Met z’n drieën — Ciska, Simone en Niels — runnen we het bedrijf, maar we kunnen niets bereiken zonder ons geweldige team. Zij vullen ons aan, dagen ons uit en staan elke dag voor ons klaar. Dus vandaag is niet alleen voor de "bazen," maar voor ons hele team!

Het verhaal achter de naam: Ambacht media
We houden van vakmanschap. Dit zie je terug in onze naam. We hebben bewust gekozen voor "Ambacht," omdat het de essentie van ons werk perfect weergeeft. Net als echte ambachtslieden werken we met liefde en aandacht aan elk project. Of we nu een marketingstrategie ontwikkelen of een website bouwen, we geloven in maatwerk en in oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Geen lopendebandwerk, maar ambachtelijk maatwerk waar we trots op zijn.

Altijd met oog voor detail
Trots zijn we op ons ambachtelijke karakter. We houden ervan om alles op maat te maken, met creativiteit, eigenwijsheid en oog voor detail. Geen massa-geproduceerde websites of social media berichten, maar unieke stukken die de persoonlijkheid van onze klanten weerspiegelen. Dus als je op zoek bent naar een marketingpartner die jouw merk op een authentieke en ambachtelijke manier tot leven kan brengen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Diversiteit en samenwerking
Het team bestaat inmiddels uit dertien Ambachtslieden. Wat maakt ons team nu zo bijzonder? Heel simpel: we passen niet allemaal in één hokje. Ieder lid van ons team brengt unieke expertise, creativiteit en werkwijze mee. Of je nu een prater, denker of doener bent, bij ons vind je van alles wat. Door al die unieke talenten samen te brengen, ontstaat er een krachtig team met eindeloze mogelijkheden voor jou als ondernemer.

Samen sterker
Wij geloven in de kracht van diversiteit en samenwerking. Alleen door onze krachten te bundelen, kunnen we echt het verschil maken voor onze klanten. Samen vormen we een gezellig team, klaar om jou te ondersteunen bij jouw ondernemersavontuur.

Dus, op deze Dag van de Baas willen we een groot compliment geven aan ons hele team. Dank jullie wel voor jullie harde werk, inzet en creativiteit. Samen maken we Ambacht Media tot wat het is!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer