Ambacht Media op de NHL Stenden Stagemarkt

31-5-2024

Vandaag was een bijzondere dag voor ons bij Ambacht Media. Christel vertegenwoordigde ons met trots op de NHL Stenden Stagemarkt en wat deed ze dat geweldig!

Deel van het team

Christel deelde enthousiast haar ervaringen over haar stageperiode bij ons. Ze vertelde over de leerzame projecten waar ze aan heeft gewerkt en hoe ze elke dag met plezier naar haar stageplek komt. Haar verhalen over de leuke collega's en de begeleiding die ze krijgt, maakten duidelijk waarom ze zo enthousiast is over haar tijd bij Ambacht Media in Leek.

Inspireren en motiveren

Maar Christel deed meer dan alleen haar eigen ervaringen delen. Ze moedigde ook andere studenten aan om bij ons te komen stagelopen. Ze gaf een inkijkje in hoe het is om deel uit te maken van ons team, waar creativiteit en samenwerking centraal staan. Haar passie en enthousiasme werkten aanstekelijk en we hopen dat veel studenten nieuwsgierig zijn geworden naar een stageplek bij ons.

Werken met een smile

Bij Ambacht Media werken we met een glimlach, en dat was vandaag goed te zien op onze stand. Met kleurrijke banners, vrolijke gezichten en een positieve sfeer was het duidelijk dat we een plek zijn waar werkplezier heel belangrijk is.

Kom bij ons stagelopen

Ben je student en op zoek naar een leerzame en leuke stageplek? Wil je deel uitmaken van een team dat werkt met passie en plezier?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen geweldige dingen te creëren!


Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Meer